Docenten

Joni

Eigenaar/Docent

Dansfit, Country, Stijldansen, Solo Latin


Fons

Docent

Stijldansen & Honeymoon


Désirée

Docent

Puppydance, Kidsdance 4-6 & 6-9, Musical, Teendance 9-11 & 12+, Stijldansen


Mijn naam is Désirée en ik verzorg grotendeels de kinder- en jeugdlessen bij Danscentrum van Loon. Van jongs af aan heb ik een grote passie gehad voor dansen. De energie en het plezier wat je uit dansen kunt halen, is voor mij heel belangrijk en geeft mij kracht. Om van mijn hobby mijn beroep te kunnen maken, heb de afgelopen jaren verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Ik vind het belangrijk daar iedereen zichzelf kan zijn tijdens mijn lessen. Het maakt niet uit hoe goed je bent of welke danstechnieken je allemaal al beheerst. Iedereen kan leren dansen! Mijn doel is dan ook om mijn passie, plezier, en enthousiasme over te dragen op mijn leerlingen. Samen als groep een choreografie neerzetten, waarbij iedereen geniet en zijn/haar eigen steentje bijdraagt is iets waar ik als docent heel erg van geniet.

Naomi

Docent

Yoga


Mijn naam is Naomi en ik verzorg de yoga lessen bij Danscentrum van Loon. Overdag werk ik als fysiotherapeut. Ik woon met mijn man en onze honden in Nunspeet en ik ben in mijn vrije tijd veel in het bos te vinden. Te voet of op de mountainbike en veelal samen met de viervoeters. U bent bij mij in veilige handen als gecertificeerd yoga docent, gecombineerd met mijn kennis als fysiotherapeut. Dus laat u niet afschrikken door eventuele fysieke beperkingen (te stijf, klachten in gewrichten, niet sportief) en kom zeker eens een proefles meedoen! Hopelijk tot snel!
 

Romi

Inval Docent


Hoihoi, ik ben Romi! Als je mij leert kennen, zul je de volgende dingen herkennen: ik ben enthousiast, creatief, energiek, zorgzaam en muzikaal. Als je me nog beter leert kennen, zal je ontdekken dat ik een stiekeme liefde heb voor Disney- en kidsmuziek (ja, zelfs als 20-jarige!). Laten dit nou de perfecte ingrediënten zijn om een dansdocente te zijn voor kinderen. Buiten het dansseizoen, werk ik voor Recrateam als recreatiemedewerker op vakantieparken. Naast dansen, houd ik enorm van piano spelen, fotograferen en reizen. Mij zul je als inval-docent tegen komen in 't Harde.

Susanne

Assistent

puppydance & kidsdance


Ik ben Susanne en ik ben sinds september/oktober 2018 bij de dansschool. Ik dans zelf in de Teendance groep op de vrijdag avond en daarnaast help ik op de woensdag- en vrijdagavond Dësirée met de lessen. Naast dansen doe ik aan paardrijden en werk ik bij het pannenkoekenhuis in 't Harde.