Musical

Houd jij van acteren, zingen en dansen? En zou jij graag op een podium willen laten zien wat jij kunt? Dan is musical iets voor jou!

Tijdens deze les wordt er al spelenderwijs gewerkt aan jouw dans-, zang- en acteerkwaliteiten. Ben jij diegene die steeds een toontje beter zingt? Of wil jij mensen vermaken met jouw acteerkunsten?

Tijdens deze les zijn wij niet alleen bezig met het ontwikkelen van de drie disciplines (zang, dans, acteren), maar zijn wij ook bezig met het ontwikkelen van het zelfvertrouwen van onze leerlingen. Wat zijn jouw sterke talenten en eigenschappen en hoe kun jij deze inzetten en verder ontwikkelen?

Musical Combi

Volg jij bij ons een dansles en een musicalles? Dan hebben wij een leuke korting op het lesgeld voor jou! Je betaalt dan het tarief voor musicalcombi. Dit betekent dat je 1 musicalles en 1 dansles in de week hebt. Door deze extra training verbeter jij je danstechnieken nog meer.

kidsdance

Wanneer kom jij dansen in 't Harde?

Danscentrum van Loon is gevestigd in ’t Harde, we bieden veel verschillende soorten danslessen aan en zijn er van verzekerd dat we je gezellige en leerzame danslessen in ’t Harde aan kunnen bieden. Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te dansen? Kom langs voor een proefles! 

Danscentrum van Loon

Danscentrum van Loon geeft danslessen voor kinderen en volwassenen. We geven danslessen voor onder andere stijldansen, country & western, honeymoon, kidsdance en veel meer! 

Naast dansen is de dansschool een ontmoetingsplek waar het gezellig is, waar vriendschappen ontstaan en waar veel gelachen wordt. Daarnaast hebben wij een gezellige bar waar het goed te vertoeven is. 

Onze lessen worden gegeven in het MFC Aperloo verzamelpand in ’t Harde. Vanwege deze centrale plek ontvangen wij ook veel deelnemers uit de regio Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Kampen, Doornspijk, Wezep en Biddinghuizen.