Oude Dansen

Speciaal voor het evenement “Winter in de vesting” is er een cursus oude dansen. De cursisten worden uitgenodigd om tijdens Winter in de Vesting deel te nemen in traditionele kleding.

Standaard

De Veleta, Sint Bernardas en Kruispolka staan op het programma, maar ook de Spaanse Waltz, de Australian Swing Waltz, een barnuance en de Congapolka worden onderwezen.

Het zijn 10 lessen van 60 minuten.

Wanneer kom jij dansen in 't Harde?

Danscentrum van Loon is gevestigd in ’t Harde, we bieden veel verschillende soorten danslessen aan en zijn er van verzekerd dat we je gezellige en leerzame danslessen in ’t Harde aan kunnen bieden. Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te dansen? Kom langs voor een proefles! 

Danscentrum van Loon

Danscentrum van Loon geeft danslessen voor kinderen en volwassenen. We geven danslessen voor onder andere stijldansen, country & western, honeymoon, kidsdance en veel meer! 

Naast dansen is de dansschool een ontmoetingsplek waar het gezellig is, waar vriendschappen ontstaan en waar veel gelachen wordt. Daarnaast hebben wij een gezellige bar waar het goed te vertoeven is. 

Onze lessen worden gegeven in het MFC Aperloo verzamelpand in ’t Harde. Vanwege deze centrale plek ontvangen wij ook veel deelnemers uit de regio Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Kampen, Doornspijk, Wezep en Biddinghuizen.