Kidsdance

Kidsdance is een dansles voor alle kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 10 jaar. In de lessen wordt gewerkt met muziek die de kinderen aanspreekt en waar, voor hen, nieuwe bewegingen op worden gedaan. De dansstijlen die gebruikt worden bij Kidsdance zijn onder andere jazzdance, moderne dans, op & showdance en streetdance.

Tijdens de Kidsdance lessen wordt er onder andere aandacht geschonken aan het vrije bewegen op muziek, coördinatie oefeningen en expressie. Daarnaast is Kidsdance ondersteunend voor de sociaal-emotionele ontwikkeling, muzikale vorming, dansante vorming en draagt bij aan de taalontwikkeling.

Maar belangrijker nog: Kidsdance is gewoon LEUK om te doen!

Kidsdance valt onder de instaplessen. De lesduur is 60 minuten.

kidsdance

Wanneer kom jij dansen in 't Harde?

Danscentrum van Loon is gevestigd in ’t Harde, we bieden veel verschillende soorten danslessen aan en zijn er van verzekerd dat we je gezellige en leerzame danslessen in ’t Harde aan kunnen bieden. Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te dansen? Kom langs voor een proefles! 

Danscentrum van Loon

Danscentrum van Loon geeft danslessen voor kinderen en volwassenen. We geven danslessen voor onder andere stijldansen, country & western, honeymoon, kidsdance en veel meer! 

Naast dansen is de dansschool een ontmoetingsplek waar het gezellig is, waar vriendschappen ontstaan en waar veel gelachen wordt. Daarnaast hebben wij een gezellige bar waar het goed te vertoeven is. 

Onze lessen worden gegeven in het MFC Aperloo verzamelpand in ’t Harde. Vanwege deze centrale plek ontvangen wij ook veel deelnemers uit de regio Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Kampen, Doornspijk, Wezep en Biddinghuizen.