Privéles

Ga je binnenkort trouwen, heb je een speciaal feestje of wil je jouw danstechniek verbeteren? Dan bieden privélessen uitkomst.

Voor trouwparen kan er een aparte choreografie worden gemaakt zodat de openingsdans uniek is. In overleg met de dansleraar is bijna alles mogelijk.

Het voordeel van privéles is dat je kunt dansen wanneer het jou maar uitkomt, het geen wekelijkse verplichting is en je krijgt de volledige aandacht van de dansleraar. Natuurlijk bepaal je zelf welke dans of dansfiguurtjes je wilt leren. Het is ook mogelijk om met meerdere personen tegelijk een privé uur te nemen. Een drankje is bij de prijs inbegrepen.

Voor bruidsparen is er een speciale aanbieding: Bij meer dan drie privélessen ontvang je een kortingsbon ter waarde van 25 euro op een van onze reguliere cursussen.

priveles

Wanneer kom jij dansen in 't Harde?

Danscentrum van Loon is gevestigd in ’t Harde, we bieden veel verschillende soorten danslessen aan en zijn er van verzekerd dat we je gezellige en leerzame danslessen in ’t Harde aan kunnen bieden. Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te dansen? Kom langs voor een proefles! 

Danscentrum van Loon

Danscentrum van Loon geeft danslessen voor kinderen en volwassenen. We geven danslessen voor onder andere stijldansen, country & western, honeymoon, kidsdance en veel meer! 

Naast dansen is de dansschool een ontmoetingsplek waar het gezellig is, waar vriendschappen ontstaan en waar veel gelachen wordt. Daarnaast hebben wij een gezellige bar waar het goed te vertoeven is. 

Onze lessen worden gegeven in het MFC Aperloo verzamelpand in ’t Harde. Vanwege deze centrale plek ontvangen wij ook veel deelnemers uit de regio Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Kampen, Doornspijk, Wezep en Biddinghuizen.