Teendance

Teendance is een dansles voor de tieners vanaf de leeftijd van 10 jaar en ouder. In de lessen wordt gewerkt met muziek die de tieners aanspreekt en waar, voor hen, nieuwe dansbewegingen op worden gedaan. De dansstijlen die gebruikt worden bij Teendance zijn onder andere jazzdance, moderne dans, pop & showdance en streetdance.

Tijdens de Teendancelessen wordt er onder andere aandacht besteed aan het vrije bewegen op muziek, coördinatie oefeningen, danstechnieken en expressie. Daarnaast is Teendance ondersteunend voor de sociaal- emotionele ontwikkeling, muzikale vorming, dansante vorming en draagt het bij aan de taalontwikkeling. Ook zal er gewerkt worden aan verschillende danschoreografieën die samen in een groep worden uitgevoerd.

Maar belangrijker nog: Teendance is gewoon LEUK om te doen!

Teendance valt onder de instaplessen. De lesduur is 60 minuten.

teendance

Wanneer kom jij dansen in 't Harde?

Danscentrum van Loon is gevestigd in ’t Harde, we bieden veel verschillende soorten danslessen aan en zijn er van verzekerd dat we je gezellige en leerzame danslessen in ’t Harde aan kunnen bieden. Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te dansen? Kom langs voor een proefles! 

Danscentrum van Loon

Danscentrum van Loon geeft danslessen voor kinderen en volwassenen. We geven danslessen voor onder andere stijldansen, country & western, honeymoon, kidsdance en veel meer! 

Naast dansen is de dansschool een ontmoetingsplek waar het gezellig is, waar vriendschappen ontstaan en waar veel gelachen wordt. Daarnaast hebben wij een gezellige bar waar het goed te vertoeven is. 

Onze lessen worden gegeven in het MFC Aperloo verzamelpand in ’t Harde. Vanwege deze centrale plek ontvangen wij ook veel deelnemers uit de regio Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Kampen, Doornspijk, Wezep en Biddinghuizen.