Stijldansen

Stijldansen is ballroomdanser en kent twee grote stromingen namelijk standaard en Latijns Amerikaans.

Standaard

De bekende quickstep, een gracieuze engelse wals, de felle tango, de niet eenvoudige slow foxtrot en de continue draaiende Weense wals zijn de dansen uit het ballroomdeel standaard.

Latijns Amerikaans (Latin)

Zeer populair zijn de cha cha cha en de jive. In onze beginnerscursussen zijn deze dansen dan ook opgenomen. Verder is er de rumba, samba en de paso doble.

stijldansen

Wanneer kom jij dansen in 't Harde?

Danscentrum van Loon is gevestigd in ’t Harde, we bieden veel verschillende soorten danslessen aan en zijn er van verzekerd dat we je gezellige en leerzame danslessen in ’t Harde aan kunnen bieden. Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te dansen? Kom langs voor een proefles! 

Danscentrum van Loon

Danscentrum van Loon geeft danslessen voor kinderen en volwassenen. We geven danslessen voor onder andere stijldansen, country & western, honeymoon, kidsdance en veel meer! 

Naast dansen is de dansschool een ontmoetingsplek waar het gezellig is, waar vriendschappen ontstaan en waar veel gelachen wordt. Daarnaast hebben wij een gezellige bar waar het goed te vertoeven is. 

Onze lessen worden gegeven in het MFC Aperloo verzamelpand in ’t Harde. Vanwege deze centrale plek ontvangen wij ook veel deelnemers uit de regio Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Kampen, Doornspijk, Wezep en Biddinghuizen.