Dansfit

Dansfit is een combinatie van latin dansen, Zumba en Sh’bam met als opzet de algemene conditie te verbeteren. Een pittige les waar sportkleding wordt aanbevolen en een goed alternatief voor degene die fitness in de sportscholen niet echt leuk vinden.

Opzwepende en vooral lekker in het gehoor liggende muziek ondersteunt het programma waarbij het juist niet gaat om het aantal herhalingen van een beweging, maar om het dansend karakter en er sprake is van een volwaardige cardiotraining. Plezier, hard werken, dansen op leuke muziek en lichaamstraining zijn uitgangspunten bij Dansfit.

G-dansfit
Ook voor de verstandelijk en/of lichamelijk beperkte medemensen is er een speciaal daartoe ontworpen programma van Dansfit.

Dansfit 55+
Naast de doelstelling van Dansfit wordt juist hier aandacht besteed aan de training van het korte termijn geheugen. Natuurlijk is het conditieporgramma aangepast aan de leeftijd.

Alle dansfitlessen vallen onder de instaplessen. De lesduur is 60 minuten.

Dansfit

Wanneer kom jij dansen in 't Harde?

Danscentrum van Loon is gevestigd in ’t Harde, we bieden veel verschillende soorten danslessen aan en zijn er van verzekerd dat we je gezellige en leerzame danslessen in ’t Harde aan kunnen bieden. Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te dansen? Kom langs voor een proefles! 

Danscentrum van Loon

Danscentrum van Loon geeft danslessen voor kinderen en volwassenen. We geven danslessen voor onder andere stijldansen, country & western, honeymoon, kidsdance en veel meer! 

Naast dansen is de dansschool een ontmoetingsplek waar het gezellig is, waar vriendschappen ontstaan en waar veel gelachen wordt. Daarnaast hebben wij een gezellige bar waar het goed te vertoeven is. 

Onze lessen worden gegeven in het MFC Aperloo verzamelpand in ’t Harde. Vanwege deze centrale plek ontvangen wij ook veel deelnemers uit de regio Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Kampen, Doornspijk, Wezep en Biddinghuizen.